Mensen een gokverslaving inlokken vanuit Gibraltar

Regelmatig krijg ik via LinkedIn een bericht van een recruiter. Soms zijn ze spot on en pas ik goed in het functieprofiel, en soms zijn ze overduidelijk naar iedereen op LinkedIn gestuurd die iets met UX of CRO doet. Ik heb het vermoeden dat het bericht dat ik gisteren kreeg in de tweede categorie past, maar bijzonder is ie wel.

Hi Thomas,
Hope this message finds you well.
I am currently recruiting a Conversion Rate Optimization Manager for a betting company in Gibraltar. Salary £40k p.a+relocation & benefits. Kindly let me know if you or someone you might know is interested.

Ik moest het bericht twee keer lezen voor ik doorhad waar het nu eigenlijk om ging. Mijn blik dwaalde af naar de recruiter die me het bericht had gestuurd. Ze zag er een beetje onguur uit. Ze had een beany op haar hoofd en een grote zonnebril op, zodat je sowieso niet veel meer zag dan de contouren van haar gezicht. Shady. Zo’n profielfoto verwacht je meer op Instagram dan op LinkedIn. Of op een forum op The Dark Web. Ik weet het, ik ben te snel met mijn oordeel.

Met frisse argwaan las ik het bericht opnieuw. CRO manager voor een (digitaal?) gokpaleis. Vanuit Gibraltar. Het klonk als twee tegenpolen. Gibraltar klonk wel aanlokkelijk. Was dat niet iets met een rots? Iets Mediterraans? Ik zag me al zitten op een terrasje met uitzicht op de Middellandse Zee, laptopje, tapas en een drankje. Ik googelde even om erachter te komen of het klopte en uiteindelijk las ik de complete wiki van Gibraltar. Leuke historie met wat bizarre details. Wist je dat de startbaan van Gibraltars vliegveld precies op de grens ligt met Spanje? En dat er een weg kruist met slagbomen die moeten voorkomen dat auto’s op vliegtuigen botsen?

Gibraltar Airport
Kijk die weg eens dwars over dat vliegveld gaan 🙂

Ja, ik werd dus wel enthousiast van Gibraltar. Voor de verhuizing zou gezorgd worden dus wat hield me nog tegen? Nou, wel het één en ander. Dus ik moet helaas dit buitenkansje aan me voorbij laten gaan.

Dus, ben jij die CRO manager die er genoegen in schept om mensen helemaal wild te krijgen in de online pokerwereld? Die het super gemakkelijk maakt om je hele salaris met 1 klik om te zetten in digitale fiches met fancy kleuren? Die het aannemelijk kan maken dat bij een potje blackjack enorme geldprijzen voor het oprapen liggen? Dat het volgende potje wél tot winst leidt? Dat je eventueel je sieraden, auto en huisdieren kunt inleveren als onderpand? Laat het me weten en ik breng je in contact met de zonnebril-en-beany-dame.

Foto vliegveld door Andrew Griffith – originally posted to Flickr as Gibraltar Airport / Main Highway, CC BY 2.0

1 Comment

  1. Garrett 20/03/2019 at 15:19

    They get excited about an excellent roll or are supportive on the
    misfortune skills and they might help anyone establish in the event that you may actually be wasting an excessive amount of
    time online.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.